Over ons

Wat wij doen en wie wij zijn

Over ons
Wie wij zijn

Wij coachen jou is een jonge kleine zorgorganisatie bestaande uit gespecialiseerde zorgverleners. Elke medewerker is multi-inzetbaar en heeft zijn eigen unieke kwaliteit en specialisme maar samen maken wij het verschil. Door deze korte lijnen en brede kennis kunnen wij ook snel en breed ingezet worden zonder wachttijden en onnodige vertragingen.

Voor wie

Wij zijn niet statisch, maar werken zoveel mogelijk in de belevingswereld van de cliënt. Wij coachen jou biedt ambulante begeleiding aan jongeren tot 27 jaar en gezinnen die vastlopen op verschillende leefgebieden. Een coach is gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en volwassenen die te kampen hebben met verschillende gedrags- ’’problemen’’ en hulpvragen.

Missie en Visie

Missie

Wij coachen jou draagt door de methodiek boksend opvoeden bij aan de focus, kracht, groei, zelfredzaamheid en participatie van jeugdigen, adolescenten en gezinnen. Wij coachen jou staat voor een preventieve aanpak!

Visie 

Onze coaches laten begeleiden en sporten samenkomen door middel van de methodiek boksend opvoeden, hierdoor onderscheiden wij ons van andere zorginstellingen. In Noord-Holland zijn wij de eerste organisatie die boksend opvoeden en specialistische begeleiding samenvoegt. We hebben het streven het team te vergroten met kundige coaches die met hart en ziel werken voor onze cliënten.

De combinatie gesprekken en bezig zijn met sport, daar geloven wij in

Coaches zijn zowel gecertificeerde boksend opvoeden trainers als pedagogisch hulpverleners, deze combinatie maakt ons uniek.

0
Coaches
0
Gemeenten
0
Jaar ervaring
0
Locaties

Waarborg

Scroll naar top